HET MAGAZINE
TOP WELLNESS
IN BELGIE
LINKS
 
 
Zoeken op naam
Zoeken naar:
 
 
Wellnesscentra & publieke saunacentra
 
arrangementen beauty farms sauna
infraroodcabine hamam massages
binnenzwembad buitenzwembad spa & massagebaden
met video met zwemvijver catering
overnachtingsmogelijkheid i-pod aansluiting zonnecenter
enkel op afspraak
 
 
 
Aspria (Avenue Louise)  
 
 
Adres:
 
 
 
Hezemeer  
 
 
Adres:
 
 
 
La Nostra vita  
 
 
Adres:
 
 
 
Martin'Spa bodywealth  
 
 
Adres:
 
 
 
Sauna & Beauty De Dijk  
 
Wellnesscomplex aan de oevers van de Schelde waar je alles terugvind om een dagje heerlijk te ontspannen op topniveau!
 
Adres:
 
 
 
Sauna-line  
 
 
Adres:
 
 
 
't Mineraal  
 
Thermen Mineraal staat voor een gigantisch saunaplezier met uitgebreide thermenfaciliteiten, een zonnecenter en een hotel met luxe kamers. Deze oase van rust en groen in de buurt van Mechelen is het ideale adres om je stress te verdrijven.
 
Adres:
 
 
 
Fitopia Wellnesscentrum  
 
Bij saunacentrum Fitopia in Edegem vind je 5.500 vierkante meter aan wellnessfaciliteiten in een stijlvol bouwontwerp. Binnenin werd gekozen voor een modern, maar warm interieur: hier geen kitscherige plaasteren beelden, maar smaakvolle eenvoud, duurzame materialen en kwaliteit. Een geheel waar je je onmiddellijk thuisvoelt.
 
Adres:
 
 
 
Het Vijfde Seizoen  
 
Wie dacht dat er maar vier seizoenen in een jaar waren, heeft het mis. Omdat genieten geen tijd kent werd Het Vijfde Seizoen geboren. Het Vijfde Seizoen is gespecialiseerd in eendaagse en meerdaagse verwenarrangementen. Badpak wordt elke dag toegelaten. Reservatie is verplicht. Al onze arrangementen zijn verkrijgbaar als cadeaubon.
 
Adres:
 
 
 
Pomaz BV  
 
Pomaz is de toonaangevende zwembadengroothandel in de Benelux, welke levert via de zwembadbouwer en installateur. Pomaz is een partij die de weg van fabrikant naar consument niet alleen in- maar ook aanvult. Pomaz is namelijk ook een vraagbaak en steunpunt voor haar afnemers. Wilt u zicht oriënteren voor de aanschaf van een eigen zwembad? Ga dan naar het zwembadplein, hét onafhankelijke informatiecentrum waar u alles zelf kunt vragen en ervaren.
 
Adres:
 
 
 
Page 1 of 26
 
 
 
FOCUS
 
 
 
© 2008-2015, PSG nv   |   Research Campus 18   |   B-3500 Hasselt   |   Tel. +32 11 22 09 95   |   Fax: +32 11 22 09 96   |   info@wellnessplus.be